Rušenje starih pločica i odvoženje šuta na deponiju

Zamena pločica uglavnom se vrši iz razloga njihove dotrajalosti ili zbog eventualnih kvarova na vodovodnoj instalaciju, a ređe iz estetskih razloga. Ukoliko se pločice menjaju iz estetskih razloga, treba proveriti da li su postojeće pločice dobra podloga za postavljanje novih, što bi ubrzalo proces i uštedelo sredstva.

Ukoliko se odlučite za menjanje starih pločica savetuje se i zamena vodovodnih, kanalizacionih i elektroinstalacija.

Zbog specifičnosti ovog posla najbitnije je da se maksimalno profesionalno pristupi radu uz odgovarajuće mere zaštite. Mere zaštite se odnose na zaštitu na radu i zaštitu ostalih objekata ili delova objekta koje ne treba rušiti.

Nakon rušenja dolazi do pojave velike količine šuta koju treba ukloniti radi daljeg nesmetanog rada. Ovaj proces kao i ostale poslove adaptacije, bez razmišljanja možete prepustiti nama, a mi Vam garantujemo neupadljiv i čist rad, kao i efikasnu i bezbednu manipulaciju postojećim stvarima uz stručno i kvalitetno izvođenje radova uz optimalnu cenu.

Imate pitanje ili vam je potrebna informacija u vezi cene?

Budite slobodni da nas kontaktirate ako imate nedoumice oko adaptacije kupatila ili stana. Možete nas pozvati na kontakt telefon: +381 64 29 83 509 ili nam pošaljite poruku preko kontakt formulara.